Ας το παραδεχτούμε χωρίς καμία ντροπή. Θα μπορούσαμε, οι περισσότεροι τουλάχιστον, να τρεφόμαστε με τηγανητές πατάτες. Ωστόσο, η επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ ενός τραγανού εξωτερικού και ενός τρυφερού εσωτερικού μπορεί συχνά να είναι μια μαγειρική πρόκληση. Για να βάλετε τέλος, λοιπόν, στην απογοήτευση και να υιοθετήσετε τα μυστικά για άψογες τηγανητές πατάτες, ξεκινήστε επιλέγοντας τα σωστά υλικά. Οι καλύτερες πατάτες για τηγάνισμα Ξεκινήστε με τις ιδανικές πατάτες για τηγάνισμα. Ποιο είναι το μυστικό; Όσο περισσότερο άμυλο έχουν οι πατάτες σας, τόσο πιο πιθανό είναι να καούν, επειδή το άμυλο περιέχει σάκχαρα που καραμελώνουν εύκολα στην υψηλή θερμοκρασία. Επομένως, προτιμήστε πατάτες με λιγότερο άμυλο. Ένα άλλο βασικό συστατικό είναι το λάδι στο οποίο τις τηγανίζετε. Τα ελαφρά έλαια με υψηλό σημείο καπνού μειώνουν τον κίνδυνο να καούν οι πατάτες πριν προλάβουν να ψηθούν. Επειδή όμως προσθέτει τόσο υπέροχη γεύση στις πατάτες, μπορείτε να αναμείξετε το βούτυρο με φυτικό λάδι για να μην καεί. Πέρα από τα παραπάνω, όμως, η προετοιμασία […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.